Keistimewaan Melancong Bersama
Kembara Muslim Travel?

PENERBANGAN PERGI BALIK SELESA

Kembara Muslim menyediakan penerbangan pergi balik yang selesa untuk anda. Terutamanya bagi perjalanan jarak jauh yang mengambil masa lama untuk sampai ke destinasi.

LOKASI HOTEL YANG STRATEGIK

Anda akan menginap di hotel yang terletak di lokasi strategik yang memudahkan anda untuk shopping dan menikmati night life di bandar. 

Fish_Dish_with_Lemon_PNG_Clipart_Image
MAKANAN BERSIH DAN HALAL

Kami peka dan teliti dalam memastikan makanan yang disediakan sepanjang perjalanan adalah makanan yang bersih dan halal walaupun anda melancong ke negara yang majoritinya bukan muslim.

ssl-secure
SYARIKAT PERLANCONGAN BERLESEN

Kembara Muslim Travel adalah syarikat perlancongan yang berlesen dan berdaftar dengan kementerian perlancongan. Kami sudah berpengalaman hampir 10 tahun di dalam mengendalikan percutian ke dalam dan luar negara.

pauljune120700003
PENGALAMAN BUDAYA

Kembara Muslim Travel menyediakan pakej yang dapat membantu anda mengembara sambil mengenali budaya masyarakat setempat dengan lebih mendalam. E.g: merasai makanan halal dengan citarasa tempatan, aktiviti bersama lokal dan program homestay. Sememangnya tidak ada di pakej lain !

save-money-icon-png-62
PAKEJ MENGIKUT BUDGET ANDA

Pakej private tour untuk anda yang mempunyai budget yang lebih atau bilangan ahli yang ramai, tour ini khas untuk kumpulan anda sahaja. Joined tour pula untuk anda yang mahu mengembara dengan harga yang lebih jimat. 

PAKEJ GROUND PRIVATE TOUR (TANPA FLIGHT)

1
Dapatkan konsultasi percuma daripada kami sekarang!
Powered by